Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі подовжили селфі-флешмоб: як долучитися

У Запоріжжі подовжили селфі-флешмоб: як долучитися

У Запоріжжі подовжили селфі-флешмоб: як долучитися

Фото флешмоб

Міністерство культури та інформаційної політики запустило флешмоб. Його мета – підвищити знання українців про культурні пам’ятки в містах. Акцію наразі подовжили до 18 червня.

Про це повідомили на сторінці Національного заповідника Хортиця в фейсбуці.   

“Популяризуйте нашу культурну спадщину, діліться своїми думками, підтримуєте своє і своїх. Саме культура засвідчує нашу національну самобутність, вона є відбитком нашого національного характеру і духу, демонструє свою історичну тяглість і життєздатність, нашу єдність у своїй регіональній різноманітності”, – написали співробітники заповідника.

Умови участі у флешмобі дуже прості. Потрібно зробити селфі на фоні пам’ятки культурної спадщини України та розказати у дописі її коротку історію або цікавий факт про неї.

Пост потрібно позначити хештегами #селфізпам_ятками2024 #saveheritage #CulturalMonument #CulturalSite

Учасники, які опублікують найбільшу кількість фото з історіями пам’яток, а також ті, чиї дописи зберуть найбільшу кількість лайків, зможуть отримати приз.

Раніше ми писали, що українські спортсмени готуються до літньої Олімпіади-2024 у Парижі, яка відбудеться з 26 липня по 11 серпня. Двоє спортсменів із Запорізької області вже здобули право представляти Україну на Олімпійських іграх.

Учасник минулорічних Ігор Нескорених, військовослужбовець ЗСУ Костянтин Кобиляну, повернувся до Запоріжжя. Він змагався в стрільбі з лука й досяг 1/8 фіналу, а в індивідуальних змаганнях з настільного тенісу – 1/32 фіналу.