Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Екологія » Обрізка дерев у Запоріжжі: голова ОСББ склав гілки на проїжджій частині (ФОТО)

Обрізка дерев у Запоріжжі: голова ОСББ склав гілки на проїжджій частині (ФОТО)

Обрізка дерев у Запоріжжі: голова ОСББ склав гілки на проїжджій частині (ФОТО)

обрізка дерев в Олександрівському районі Запоріжжя. Колаж: Inform.zp.ua

У Запоріжжі тривають весняні заходи з обрізки дерев, під час яких в Олександрівському районі міста гілки склали купами біля проїжджої частини. Містяни поскаржилися, після чого територію розчистили.

Про це повідомляє Інспекція з благоустрою Запорізької міської ради.

По вулиці Поштовій в Олександрівському районі Запоріжжя містяни виявили купу гілок, які залишили біля проїжджої частини після обрізання дерев. Небайдужі громадяни звернулися до Інспекції з благоустрою. Інспектори звернулися до голови ОСББ та провели з ним бесіду. Після чого територію розчистили.

“Інспектори установи надали вимогу відповідальній особі та провели роз’яснювальну роботу щодо термінового усунення виявлених порушень. Головою ОСББ вжито належних заходів та ліквідовано захаращення. Працюємо для наших мешканців”, – йдеться в повідомлені.

У Запоріжжя голова ОСББ склав гілки на проїжджій частині
Фото: Інспекція з благоустрою Запорізької міської ради

Нагадаємо, що у Запоріжжі планують привести до ладу 79 парків та скверів. Також в місті ввімкнуть 8 фонтанів. До сезону відпочинку підготують три міські пляжі.

 Також у Запоріжжі навели лад в міському сквері ім. І. В. Гутника-Залужного, що у Дніпровському районі. Комунальні служби провели таку акцію в рамках ініціативи ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL 2.0.

Парк «Дубовий Гай» в Запоріжжі після зими знову користується популярністю серед запоріжців та гостей міста. Цими вихідними тут знову людно. Кореспондентка Inform.zp.ua також відвідала парк та розповідає, що там побачила.

Центральний парк культури та відпочинку «Дубовий Гай» – парк в Олександрівському районі Запоріжжя. Парк тягнеться від Набережної до річкового вокзалу. Колись «Дубовка» була центром проведення різноманітних фестивалей, свят, масових гулянь запоріжців. Проте сьогодні парк виглядає занедбаним, зруйнованим, забутим.

У Запоріжжі планують перейменувати так званий “Кремлівський” парк. Запоріжцям пропонують проголосувати за нову назву – “Парк Придніпровський”.