Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі хочуть перейменувати “Кремлівський” парк: опитування для запоріжців

У Запоріжжі хочуть перейменувати “Кремлівський” парк: опитування для запоріжців

У Запоріжжі хочуть перейменувати “Кремлівський” парк: опитування для запоріжців

Парк по вул. Сергія Синенка. Фото: Запорізька міська рада

У Запоріжжі планують перейменувати так званий “Кремлівський” парк. Запоріжцям пропонують проголосувати за нову назву – “Парк Придніпровський”.

Про це повідомили в Запорізькій міській раді.

У Запоріжжі планують перейменувати парк по вул. Сергія Синенка. Це місце має статус парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва. Зона відпочинку може отримати назву “Парк Придніпровський”.

Запоріжці можуть підтримати ініціативу в опитуванні за посиланням. Збирати голоси будуть до 8 травня. 


Нагадаємо, що сьогодні, 8 квітня, у Запоріжжі знову загорілися плавні на березі річки Дніпро. Наразі рятувальники ліквідували вогонь.