Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Частина Бердянська залишилась без води: голова МВА розповіла подробиці

Частина Бердянська залишилась без води: голова МВА розповіла подробиці

Частина Бердянська залишилась без води: голова МВА розповіла подробиці

Вода

В тимчасово окупованому Бердянську сталася аварія на водоводі. Через прорив частина містян залишилися без води. Коли водопостачання відновлять – невідомо.

Про це повідомила очільниця Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна.

Сталася аварія на Бердівському водоводі. Через це частина Бердянська залишилась без водопостачання. Коли містянам відновлять воду наразі невідомо.

“Коли окупанти завершать ремонтні роботи – невідомо. А судячи з інформації пропагандистів, ремонти відбуваються “кожного дня” ледь не “цілодобово”, – йдеться в повідомлені.


Раніше ми писали, що без світла, води та газу залишається 50 населених пунктів Запорізької області. Мешканців прифронтових територій закликають виїжджати подалі від постійних обстрілів.

У Бердянську через негоду змило водовід. Тепер частина мешканців міста залишилися без водопостачання.

В тимчасово окупованому Бердянську ліквідували організатора катівні, який причетний до вбивств українців. Представник ГУР Андрій Юсов каже, що це попередження для всіх воєнних злочинців на ТОТ.

Автівка Ford Kuga вибухнула 5 травня 2024 року близько 9:40 у тимчасово окупованому Бердянську. Вона належала Ананьєвському Євгену — одному із організаторів катівень на території Бердянської виправної колонії №77, де він обіймав свою окупаційну посаду.

Нагадаємо, раніше в Бердянську 16 березня пролунали вибухи на виборчих дільницях. Окупанти в своїх соціальних мережах повідомили про загибель членкині так званої “виборчої комісії”.

22 березня в тимчасово окупованому Мелітополі пролунали вибухи. В їхніх епіцентрах перебували російські військові машини з особистим складом.

За попередніми даними, представники ГУР та місцевого руху опору підірвали близько 20 російських окупантів, дві тентовані вантажівки «Камаз» та  УАЗ “Patriot”.