Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » У центрі Запоріжжя встановили невідомі кіоски: реакція міської влади (ФОТО)

У центрі Запоріжжя встановили невідомі кіоски: реакція міської влади (ФОТО)

У центрі Запоріжжя встановили невідомі кіоски: реакція міської влади (ФОТО)

Площа Маяковського

У Запоріжжі на площі Маяковського встановили три невідомі МАФи. Ці кіоски знаходяться біля “Фонтану життя” і викликали обурення місцевих мешканців та влади.

Ситуацію прокоментувала секретарка Запорізької міської ради Регіна Харченко.

“Стосовно МАФів біля Фонтану життя. Шок. Бачимо. Розбираємось. Не підтримуємо. Результати – найближчими днями”, – йдеться в повідомлені.

У центрі Запоріжжя встановили невідомі кіоски
МАФи на площі Маяковського. Фото: Регіна Харченко

Три невідомі МАФи встановили на площі Маяковського поруч з “Фонтаном життя”. За словами місцевих мешканців, кіоски з’явилися сьогодні, 9 травня, вчора цих споруд ще не було.

У центрі Запоріжжя встановили невідомі кіоски
МАФи на площі Маяковського. Фото: взято з мережі
У центрі Запоріжжя встановили невідомі кіоски
МАФи на площі Маяковського. Фото: взято з мережі

Як писав раніше Inform.zp.ua, в Запоріжжі комунальники планують в найближчі дні увімкнути фонтан на площі Маяковського. Орієнтовна дата відкриття 26 квітня.

У Запоріжжі сьогодні, 26 квітня, запустили фонтан на площі Маяковського. Він був законсервований на зимовий період. Перед запуском водограю комунальники перевірили технічний стан обладнання, змонтували насоси, форсунки та провели пробний запуск.

Нагадаємо, що в Запоріжжі продовжується демонтаж незаконно встановлених кіосків. МАФи працювали без дозвільних документів. Вдалося виконати рішення виконавчого комітету та ліквідувати два незаконно встановлені МАФи на території Хортицького та Дніпровського районів.

У Запоріжжі триває боротьба з самовільно встановленими тимчасовими спорудами. Лише у Вознесенівському районі демонтували два незаконно встановлені металеві гаражі.