Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запоріжжі чоловік хотів стрибнути з п’ятого поверху (ВІДЕО)

У Запоріжжі чоловік хотів стрибнути з п’ятого поверху (ВІДЕО)

У Запоріжжі чоловік хотів стрибнути з п’ятого поверху (ВІДЕО)

Ілюстративне фото

У Запоріжжі поліція врятувала чоловіка, який хотів вкоротити собі віку. Потерпілий вже відпустив руки та ледь не випав з п’ятого поверху.

Про це повідомляє Патрульна поліція Запоріжжя.

Патрульним поліції в Запоріжжі надійшло повідомлення про конфлікт. Коли правоохоронці прибули на місце, то побачили, як чоловік переліз через перила балкону. Потерпілий вже відпустив руки, коли його витягнули поліцейські та запобігли падінню з п’ятого поверху. Після інциденту чоловіка передали медикам.

Відео: Патрульна поліція

Раніше ми писали, що в одному з багатоповерхових будинків Запоріжжя літня жінка впала в підвал. Постраждала не могла сама вибратися через травми, тому небайдужі викликали рятувальників.

П’ять колаборантів «головного управління мвс по Запорізькій області рф» на тимчасово окупованій частині регіону виявила СБУ. Їм заочно повідомили про підозру.

“Встановлено, що у лавах псевдоутворення вони виконують каральні завдання агресорів з придушення опору та залякування мешканців тимчасово окупованої території регіону. Для цього використовують масові репресії, переслідування і незаконні затримання громадян, зокрема учасників руху спротиву”, – заявили в Службі безпеки України.

Як писав раніше Inform.zp.ua, в тимчасово окупованому Бердянську підірвали автівку організатора катівні, а самого колаборанта ліквідували.

Раніше в Бердянську 16 березня пролунали вибухи на виборчих дільницях. Окупанти в своїх соціальних мережах повідомили про загибель членкині так званої “виборчої комісії”.

22 березня в тимчасово окупованому Мелітополі пролунали вибухи. В їхніх епіцентрах перебували російські військові машини з особистим складом.

За попередніми даними, представники ГУР та місцевого руху опору підірвали близько 20 російських окупантів, дві тентовані вантажівки «Камаз» та  УАЗ “Patriot”.