Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запоріжжі врятували літню жінку, яка впала в підвал (ВІДЕО)

У Запоріжжі врятували літню жінку, яка впала в підвал (ВІДЕО)

У Запоріжжі врятували літню жінку, яка впала в підвал (ВІДЕО)

Фото: ГУ ДСНС Запорізької області

Сьогодні, 12 березня, в одному з багатоповерхових будинків Запоріжжя літня жінка впала в підвал. Постраждала не могла сама вибратися через травми, тому небайдужі викликали рятувальників.

Про це повідомляють в ГУ ДСНС Запорізької області.

Сьогодні о 10:24 в Олександрівському районі Запоріжжя літня жінка впала в підвальне приміщення багатоповерхівки. Запоріжанка отримала травми, які завадили їй вибратися самостійно.

На місце прибули рятувальники та на ношах винесли постраждалу. Наразі жінка госпіталізована.


Раніше ми писали, що у Запорізькій області Червоний Хрест встановив чотири модульних укриття. Ці споруди мають убезпечити людей від осколкових поранень.