Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Погода у Запоріжжі 3 травня – про що попереджають синоптики

Погода у Запоріжжі 3 травня – про що попереджають синоптики

Погода у Запоріжжі 3 травня – про що попереджають синоптики

Фото Inform.zp.ua

У Запоріжжі та східних, північних та частині центральних областей денна температура повітря становитиме +16 +19 градусів.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

Проте на півдні та заході втримається справжнє травневе тепло, +20 +25 градусів. Вітер східний та північно-східний, помірний.

Дощі в Україні 3-го травня малоймовірні.

Завтра, 4 травня, в Україні буде сухе та свіже повітря, +15 +20 градусів.

На Великдень вночі без опадів, +5 +10 градусів, а на сході +2 +5 градусів.

Вдень 5 травня потепліє до +18 +24 градусів, на заході та півночі подекуди короткочасні дощі з грозами, на решті території України – без опадів.

Нагадаємо, протягом минулого тижня екологи виявили перевищення концентрації забруднювальних речовин в атмосферному повітрі Запоріжжя. Деякі з них перевищували норму в декілька разів.

Як писав раніше Inform.zp.ua, екологи зробили приблизний розрахунок збитків навколишньому середовищу після російського обстрілу Дніпровської ГЕС. Шкода за засмічення землі та ґрунтів складає майже 168 млн.