Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » McDonald’s може з’явитися на заправках в Запоріжжі

McDonald’s може з’явитися на заправках в Запоріжжі

McDonald’s може з’явитися на заправках в Запоріжжі

Ілюстративне фото

McDonald’s в Україні планує налагоджувати партнерські відносини з мережами АЗС. Це означає, що ресторани можуть з’явитися на заправках України, зокрема в Запоріжжі.

Про це повідомив директор із розвитку McDonald’s в Україні Віталій Стефурак в інтерв’ю “Інтерфакс-Україна”.

Перший такий заклад відкрився ще влітку 2023 року. McDonald’s з’явився біля автотраси Житомира на АЗС WOG.

“Ми орієнтуємося виключно на локацію і зважуємо, наскільки вона відповідає нашим вимогам. Звичайно, перш за все, ми працюємо з ключовими гравцями. Це компанія WOG, яку ви назвали, і ми вже співпрацюємо з компанією KLO. А зараз триває будівництво нашого закладу поруч із заправною станцією ОККО в Одесі, але цей ресторан буде розташований у місті, а не на трасі”, – повідомив Стефурак.

Такі проєкти будуть відкриватися й в інших містах, це частина опрацьованої стратегії.

“Цього року ми плануємо втілення таких проєктів в обласних центрах, містах-мільйонниках або їхніх сателітах. На наступні роки ми продовжуємо розглядати локації, щоб відкривати заклади McDonald’s у зв’язці з АЗС на ключових трасах”, – каже Віталій Стефурак.


Нагадаємо, що заклади McDonald’s не працюють в Запоріжжі. За словами директорки ТРК «City Mall», на території якого розміщується McDonald’s, вона не має інформації про те, коли мережа закладів швидкого харчування відновить свою роботу в місті.

Проте нещодавно представники мережі самі пояснили, чому не працюють у Запоріжжі, Сумах та Харкові.

Вони рахують кількість тривог, помножують на час відновлення роботи комплексу і роблять висновки, що в цих містах працювати не можуть, бо дуже велика кількість тривог, – розповів виданню The Page керуючий партнер Retail.Pro Артем Ретин під час панельної дискусії RAU EXPO 2023.

Ресторан швидкого харчування McDonald’s готують до відкриття у Запоріжжі. Точної дати початку роботи закладу фаст-фуду наразі не названо. У пресслужбі McDonald’s заявили, що ресторани зараз активно готують до прийому відвідувачів.