Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » На Запоріжжі зловмисники обікрали електростанції на понад 1,2 млн грн (ФОТО)

На Запоріжжі зловмисники обікрали електростанції на понад 1,2 млн грн (ФОТО)

На Запоріжжі зловмисники обікрали електростанції на понад 1,2 млн грн (ФОТО)

Ілюстративне фото

На Запоріжжі троє мешканців скористалися ситуацією в зоні бойових дій та обікрали електростанції. Звідти фігуранти винесли 50 сонячних панелей.

Про це повідомила Запорізька обласна прокуратура.

У Василівському районі Запоріжжя території двох електростанцій залишились без охорони. Ситуацією скористалася група осіб, ватажок якої спланував викрасти з установ сонячні панелі.

За два місяці фігуранти винесли понад 350 сонячних панелей вартістю більше 1,2 млн грн. Частину панелей продали жителям Запоріжжя та області.

За крадіжку чужого майна відносно чоловіків склали обвинувальний акт (ч. 5 ст. 185 КК України).


Як ми писали раніше, у проросійського ексміністра освіти України та “радника гауляйтера” Запорізької області Дмитра Табачника вилучили майно у власність держави.

Запорізький адвокат приховав канабіс і метамфетамін в устілках для взуття та мав намір передати їх затриманому підзахисному. Правоохоронці виявили та вилучили заборонені речовини. Відтепер адвокат зможе зустрітися із вже колишнім клієнтом по інший бік грат.

Також вчора, 1 травня, слідчі Служби безпеки України провели обшуки в помешканні запорізького митрополита УПЦ МП Луки. На підставі зібраних доказів, його підозрюють у розпалюванні релігійної ненависті.

Йому повідомили підозру за ч. 2 ст. 161 ККУ (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної, регіональної належності, релігійних переконань та за іншими ознаками). Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Екскерівника та його заступника Запорізького електровозоремонтного заводу визнали винуватими у зловживанні службовим становищем. Через їх дії підприємство понесло збитки у понад 780 тис грн. Зловмисників посадили до в’язниці на 4 роки.