Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Погода у Запоріжжі 2 травня: чи будуть дощі

Погода у Запоріжжі 2 травня: чи будуть дощі

Погода у Запоріжжі 2 травня: чи будуть дощі

Фото Inform.zp.ua

Сьогодні, 2 травня, в Україні буде сонячно та тепло. Суха та тепла погода очікується і у Запоріжжі.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

Максимальна температура повітря впродовж дня становитиме +21 +26 градусів.

Антициклон впевнено розташувався в Україні, тому буде сухо, хіба що на Сумщині та Харківщині є ймовірність періодичних короткочасних дощів.

У Києві в четвер також світитиме сонце, максимальна температура повітря становитиме +22 +24 градуси.

Найближчими днями, за прогнозами, буде переважно тепло, хіба в суботу трохи посвіжіє.

У неділю, на Великдень, у денні години пройдуть короткочасні дощі з грозами у північних областях, на заході, у центральній частині та на Харківщині.
На півдні, на Луганщині та Донеччині опадів на Пасху не передбачається.

Нагадаємо, протягом минулого тижня екологи виявили перевищення концентрації забруднювальних речовин в атмосферному повітрі Запоріжжя. Деякі з них перевищували норму в декілька разів.

Як писав раніше Inform.zp.ua, екологи зробили приблизний розрахунок збитків навколишньому середовищу після російського обстрілу Дніпровської ГЕС. Шкода за засмічення землі та ґрунтів складає майже 168 млн.