Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Як у Запоріжжі вшанували прикордонників

Як у Запоріжжі вшанували прикордонників

Як у Запоріжжі вшанували прикордонників

Фото – мерія

Сьогодні, 30 квітня, в Україні відзначають День прикордонника. Святковий захід з цієї нагоди відбувся в однойменному сквері, що в Олександрівському районі міста.

Про це повідомили в мерії Запоріжжя.

Від початку повтомасштабного вторгнення рф в Україну прикордонні війська одними з перших  прийняли бій, проявивши високий професіоналізм, вірність присязі, мужність та хоробрість.

Сьогодні у Сквері прикордонників з нагоди свята відбувся урочистий захід та покладання квітів до пам’ятника «Прикордонникам всіх часів».

У Запоріжжі вшанували прикордонників
Фото – мерія

– Для нас це важливий день, коли ми демонструємо, що ветерани-прикордонники разом з діючими військовослужбовцями, які в цей скрутний час обороняють кордони нашої держави. Разом з діючими прикордонниками виконуємо спільні задачі, ми підтримуємо їх, а вони нас, – зазначив голова Запорізької обласної спілки ветеранів прикордонних військ Сергій Вітвицький.

Пам’ять героїв, які поклали своє життя за свободу українського народу, учасники заходу вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятника у Сквері прикордонників.

Нагадаємо, не тільки радари та допомога країн НАТО допомагає передбачати ракетні удари по Україні. На тимчасово окупованих територіях працює українська розвідка та небайдужі інформатори. Вони допомагають Повітряним силам ЗС України.

В поліції розповіли деталі обстрілу Запоріжжя та Запорізького району цими вихідними.