Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » В поліції розповіли деталі обстрілу Запоріжжя та Запорізького району цими вихідними

В поліції розповіли деталі обстрілу Запоріжжя та Запорізького району цими вихідними

В поліції розповіли деталі обстрілу Запоріжжя та Запорізького району цими вихідними

Ілюстративне фото

27 та 28 квітня російська армія обстріляла Запоріжжя та Запорізький район. Через атаку окупантів у селі Веселянка було поранено 63-річного чоловіка.

Про це повідомили в Нацполіції Запорізької області.

Всього за дві доби військові рф застосували по населених пунктах регіону 247 безпілотних літальних апаратів, здійснили 12 ударів із реактивних систем залпового вогню та 415 – з артилерії.

“27 та 28 квітня влучання російських снарядів поліцейські зафіксували у обласному центрі та Веселянці Запорізького району. Через ворожий удар місцевий житель отримав поранення”, – зазначили в поліції.

Під час російського обстрілу по Запорізькому району був поранений один чоловік. Всього по області окупанти вдарили 346 разів.

Як писав раніше Inform.zp.ua, 28 квітня росіяни атакували один з промислових об’єктів міста. Інформація про руйнування уточнюється. Інформація про жертв не надходила.