Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Парасольки не треба ховати: синоптики зробили прогноз погоди в Запоріжжі на тиждень

Парасольки не треба ховати: синоптики зробили прогноз погоди в Запоріжжі на тиждень

Парасольки не треба ховати: синоптики зробили прогноз погоди в Запоріжжі на тиждень

Ілюстративне фото

В Запоріжжі протягом наступного тижня буде тепло. Проте очікується хмарна та дощовита погода. Температура повітря сильно не підніметься – близько 21 градусу тепла.

Синоптики оприлюднили прогноз погоди з 29 квітня по 3 травня.

29 квітня, в понеділок буде тепло – 21 градус тепла. До вечора в Запоріжжі буде хмарна та вітряна погода. Гідрометеорологи попереджають про перший рівень небезпеки, адже вітер буде 15-20 м/с. Під вечір небо очиститься від хмар, а вже вночі знову піде дощ.

30 квітня, у вівторок буде ясним та теплим. Синоптики не прогнозують хмар і опадів. Вдень температура піднімиться +21 градусу.

1 травня, в середу день буде теплим та хмарним. Хмари вкриють небо до самого вечора. Проте опадів синоптики не прогнозують. Вдень температура повітря буде станови +23 градуси.

2 травня, в четвер весь день небо буде вкрите хмарами. Проте сонце зігріє повітря до +20 градусів.

3 травня, в п’ятницю день пройде без опадів, проте вночі можливий дрібний дощ. Температуру вдень прогнозують близько +20 градусів.


Нагадаємо, що 28 квітня на території Запоріжжя та Запорізької області синоптики прогнозують грозу. В регіоні встановили I рівень небезпечності, жовтий.

Синоптики вже зробили прогноз погоди для Запоріжжя в травні. Так середня температура очікується близько +18 градусів, а кількість опадів за весь місяць може складати 47 мм.

Раніше ми писали, що 15 квітня у Запоріжжі через негоду впало понад 450 дерев. Комунальники почали усувати наслідки ще вчора, продовжували сьогодні та будуть проводити роботи завтра.

Тоді у Запоріжжі вирувала гроза та сильний вітер. Робота з усунення наслідків негоди у Запоріжжі тривала всю ніч. Усього надійшло близько 60 офіційних заявок про повалені дерева та гілля. Також рятувальники прибрали повалені дерева, які перешкоджають руху транспорту та пішоходів.