Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » 793-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

793-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

793-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

ЗСУ

Як пройшов 793-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини про війну за сьогодні.

Російські окупанти вдарили по житловому будинку в окупованому Токмаку Запорізької області. Російські пропагандисти звинувачують в обстрілі ЗСУ.

Запорізька область отримає півмільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів. Це дозволить залучати більше дітей до очного навчання.

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя.

У планах обласної влади побудувати на території Запорізької області 10 підземних шкіл до кінця поточного року. У них в режимі офлайн зможуть навчатися 10 000 дітей.

На Запорізькому напрямку російська піхота вийшла на ротацію. Тоді їх і виявили українські аеророзвідники та передали відомості артилеристам.