Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Рятувальники показали, як знищують на Запоріжжі залишки гранатомету (ВІДЕО)

Рятувальники показали, як знищують на Запоріжжі залишки гранатомету (ВІДЕО)

Рятувальники показали, як знищують на Запоріжжі залишки гранатомету (ВІДЕО)

Фото: ГУ ДСНС в Запорізькій області

Сьогодні, 25 квітня, рятувальники виявили в передмісті Запоріжжя гранатометний постріл. З міркувань безпеки, вибухонебезпечний предмет знищили на місці.

Про це повідомили в ГУ ДСНС Запорізької області.

В передмісті Запоріжжя сьогодні знайшли залишки гранатоментного пострілу. Рятувальники не знали, коли може вибухнути цей предмет. Тому озброєння знищили на місці, шляхом контрольованого підриву.

Фахівці ДСНС звертають увагу громадян на алгоритм поведінки під час виявлення боєприпасів: не підходити до знахідки, не чіпати руками чи завдавати жодної механічної дії; повідомити в екстрені служби.


Нагадаємо, що сапери знищили російські боєприпаси, що знайшли у Запоріжжі та населених пунктах Запорізького району. Працівники ДСНС знищили 4 протитанкові міни, 1 мінометну міну, 2 гранати, 1 набій, 1 гранатометний постріл.

Також 7 квітня під час земельних робіт в одному з районів міста Запоріжжя містяни знайшли артилерійський снаряд калібром 122 мм часів минулих війн. Сапери транспортували вибухонебезпечний предмет та знищили його.

На Запорізькому напрямку продовжують будівництво фортифікаційних споруд. Вже зведено понад 80 км укріплень: опорні пункти та сталеві криївки.

Російські війська обстріляли з “Градів” місто Гуляйполе. Снарядами вбило трьох людей, ще одного чоловіка поранено. Два чоловіки та жінка загинули під завалами власного будинку, в який влучив російський снаряд. Ще одного чоловіка поранено – його доставили до лікарні.