Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » ЗСУ взяли в полон чотирьох російських штурмовиків: подробиці

ЗСУ взяли в полон чотирьох російських штурмовиків: подробиці

ЗСУ взяли в полон чотирьох російських штурмовиків: подробиці

Фото: 65 ОмБр

Бійці 65-ї окремої механізованої бригади ввечері 18 квітня під Роботино взяли в полон чотирьох російських штурмовиків.

Про це повідомили на сторінці 65-ї ОМБр.

Українським оборонцям вдалося встановити міни, завдяки вони виявили чотирьох штурмовиків російської армії. Вони саме шукали воду серед руїн Роботиного, адже вже довгий час ховались у норах без води і їжі. Росіянам запропонували здатися в полон.

– Усі полонені – із 70-го мотострілецького полку армії рф, але потрапили в Роботине у різний час і з різними групами. Один із окупантів заїжджав на мотоциклі, двоє причалапали пішки, четвертий взагалі пробував прорватися на Уралі, – повідомили в 65-й бригаді.

Як писав раніше Inform.zp.ua, запорізькі поліцейські зібрали докази проти російського військового, який розстріляв українського захисника. Окупанту загрожує довічне ув’язнення.