Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі відкрито новий молодіжний центр. ФОТО

У Запоріжжі відкрито новий молодіжний центр. ФОТО

У Запоріжжі відкрито новий молодіжний центр. ФОТО

У Запоріжжі відкрито новий молодіжний центр

У Запоріжжі відкрили молодіжний центр «People.UA» для переселенців з усіх тимчасово окупованих територій Запорізької, Херсонської, Донецької, Луганської областей України.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Головна мета цього проєкту – надати можливості молоді для самореалізації, творчого розвитку, комунікації. Мультифункуціональний простір включає в себе коворкінг, зали для тренінгів та семінарів, переговорні кімнати, навчальні кабінети, книжковий клуб, арт-простір, музичні зали.

У Запоріжжі відкрито новий молодіжний центр
У Запоріжжі відкрито новий молодіжний центр

Для школярів та підлітків працює мистецький напрямок, де безкоштовно навчають грі на музичних інструментах та сольному співу. Для студентів та робочої молоді проводять різноманітні активності, спрямовані на опанування нових професій.

За запитами молоді на базі молодіжного центру запускається школа веб-дизайну і будуть проходити різноманітні курси для вдосконалення навичок та саморозвитку.

У Запоріжжі відкрито новий молодіжний центр
У Запоріжжі відкрито новий молодіжний центр

Організатори розраховують, що центр будуть відвідувати не менше 400 молодих людей і він стане справжнім молодіжним хабом.

Нагадаємо, у Запоріжжі відкрився мультифункціональний центр для дітей різного віку. Діти можуть приходити туди з батьками, адже для дорослих також є спеціальний простір.

У Запоріжжі в Центрі культурних послуг “Хортицький” відкрився мультифункціональний простір для дітей. Його відкрили за кошти міжнародної організації ЮНІСЕФ. Простір є повноцінним майданчиком як для навчання, так і для дозвілля дітей у Запоріжжі.

Раніше ми писали, що в Дніпровському районі Запоріжжя відкрився новий Цифровий центр для дітей. В закладі діти можуть навчатися, спілкуватися з однолітками та отримувати психологічну допомогу. Центр доступний дітей віком від 5 до 17 років.

У березні в Запоріжжі також запрацював новий навчальний центр для дітей. Тут молоді запоріжці можуть отримати заняття з різних предметів, майстер-класи та психологічну допомогу. Класи оснащені іграшками та навчальними матеріалами.