Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запоріжців попередили про ускладнення погодних умов

Запоріжців попередили про ускладнення погодних умов

Запоріжців попередили про ускладнення погодних умов

Погода в Запорожье

Сьогодні, 17 квітня, вдень на території Запоріжжя синоптики прогнозують ускладнення погоди. Очікуються пориви південного вітру 15-20 м/с. В регіоні встановлений I рівень небезпечності, жовтий.

Про це повідомив Запорізький обласний центр з гідрометеорології.

“Погодні умови можуть призвести до пошкодження ліній електропередач, падіння дерев, заносу автомобілів, збільшення ймовірності ДТП”, – зазначають синоптики.

Негода у Запоріжжі 15 квітня: що відомо

15 квітня у Запоріжжі вирувала гроза та сильний вітер. Робота з усунення наслідків негоди у Запоріжжі тривала всю ніч. Усього надійшло близько 60 офіційних заявок про повалені дерева та гілля. Також ртувальники прибрали повалені дерева, які перешкоджають руху транспорту та пішоходів.

Через негоду в Запоріжжі перекрили деякі дороги. На місцях патрульні, які забезпечують безпеку дорожнього руху, а також профільні служби, які працюють над усуненням наслідків негоди.

Через негоду вмісті попадало понад 450 дерев, які пошкодили електромережі та світлофори. Усього до міської влади надійшло більше 200 зявок про наслідки сильного вітру.