Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Атака на Запорізьку область: поранено жінку та чоловіка

Атака на Запорізьку область: поранено жінку та чоловіка

Атака на Запорізьку область: поранено жінку та чоловіка

Через атаки РФ у Запорізькій області руйнування

Жінку та чоловіка поранено внаслідок атаки ворожої артилерії по Гуляйполю Запорізької області. Також є руйнування.

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Впродовж доби окупанти 319 разів били по Запорізькій області. Під вогнем перебували 7 населених пунктів.

Авіація РФ нанесла 5 ударів по Малій Токмачці, Левадному та Роботиному; 38 БпЛА різної модифікації атакували Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку, Новоандріївку та Червонодніпровку; 10 обстрілів з РСЗВ накрили Гуляйполе, Малу Токмачку та Роботине; 266 артобстрілів завдано по території Гуляйполя, Малої Токмачки, Новоандріївки, Роботиного, Левадного та Малинівки.

Зафіксовано 6 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури.

Нагадаємо, окупаційні війська можуть влітку піти в новий наступ на чотирьох напрямках. В такому разі атаки росіян будуть спрямовані й на Запорізький напрямок.