Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » У Запоріжжі іноземець спробував підкинути співробітнику СБУ наркотичні речовини (ФОТО)

У Запоріжжі іноземець спробував підкинути співробітнику СБУ наркотичні речовини (ФОТО)

У Запоріжжі іноземець спробував підкинути співробітнику СБУ наркотичні речовини (ФОТО)

Фото: Запорізька обласна прокуратура

У Запоріжжі громадянин іншої країни спробував підкинути співробітнику СБУ наркотичні речовини. В суді довели, що іноземець хотів дискредитувати правоохоронця.

Про це повідомила Запорізька обласна прокуратура.

Громадянин іншої країни звернувся до прокуратури із заявою, що нібито працівник СБУ вчинив злочин пов’язаний з наркотичними речовинами. Іноземець запевнив, що в нього є докази.

Проте під час розслідування встановлено, що фігурант разом зі своїм спільником самі намагалися підкинути заборонені речовини працівнику СБУ. Саме під час передачі цих речовин і затримали іноземця.

У Запоріжжі іноземець спробував підкинути співробітнику СБУ наркотичні речовини
Фото: Запорізька обласна прокуратура

В суді довели провину підозрюваного у незаконному збуті психотропних речовин та незаконному повідомленні про вчинення особливого тяжкого злочину зі створенням штучних доказів (ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 383 ККУ). Іноземця засуджено до 10 років тюрми.


Як ми писали раніше, в Шевченківському районі Запоріжжя 9 квітня водій перевищив швидкість. Коли пішоход зробив йому зауваження, два чоловіка вийшли з машини та побили потерпілого.