Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » 778-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

778-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

778-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

ЗСУ

Розповідаємо, як пройшов 778-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрано головні новини про війну за сьогодні.

Під час масованої ракетної атаки сьогодні, 11 квітня, о 5 ранку, окупанти спрямували по Запорізькій області керовані авіаційні ракети з літаків тактичної авіації.

Російські війська під час масованого повітряного удару по Україні 11 квітня атакували, зокрема, об’єкти енергетичної інфраструктури в чотирьох областях, у тому числі – у Запорізькій області.

Військові армії РФ сьогодні, 11 квітня, обстріляли з артилерії прифронтове Гуляйполе Запорізької області. Поранено 46-річну жінку. Це сталося на подвір’ї її власного будинку.

На Оріхівському напрямку вантажівка окупантів “Урал” підірвалась на міні. Потім українські бійці нанесли удар безпілотником та знищили особовий склад росіян.

Після російського удару по ДніпроГЕС в річку Дніпро витекло близько пів тони нафти. Проте екологи усунули ці наслідки, що не призвело до масового мору риби в Запоріжжі.