Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » Частина Запорізької області залишилась без води: причина

Частина Запорізької області залишилась без води: причина

Частина Запорізької області залишилась без води: причина

Ілюстративне фото

На тимчасово окупованих частинах Запорізької області мешканці залишились без води. Зокрема, в Мелітопольському районі окупанти “обіцяють” вирішити ситуацію, а люди залишаються без водопостачання.

Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.

Через підрив Каховської ГЕС мешканці Запорізької області, які отримували з неї воду, опинилися під загрозою. Після повного пересихання магістрального каналу частина Запорізької області залишилась без водопостачання.

“Тепер рашисти нібито обіцяють забезпечити підвезення води в населені пункти до відновлення водопостачання. Проте ціну їхніх обіцянок знають всі мешканці ТОТ. Тож люди знову розраховують тільки на себе”, – каже Іван Федоров.


Раніше Inform.zp.ua писав, що у Запоріжжі відкрито Telegram-канал комунального підприємства “Водоканал”. Тепер запоріжці можуть дізнатися про можливі відключення водопостачання.