Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » «Водоканал» створив Telegram-канал: запоріжці можуть дізнатися про відключення

«Водоканал» створив Telegram-канал: запоріжці можуть дізнатися про відключення

«Водоканал» створив Telegram-канал: запоріжці можуть дізнатися про відключення

Ілюстративне фото

У Запоріжжі відкрито Telegram-канал комунального підприємства «Водоканал». Тепер запоріжці можуть дізнатися про можливі відключення водопостачання.

Приєднуйтесь до Telegram-каналу КП «Водоканал» за посиланням https://t.me/vodokanal_zp

Відтепер усі актуальні новини та важливі оголошення щодо проведення аварійних або планових ремонтних робіт у Запоріжжі будуть також оприлюднюватися в Telegram-каналі.

Нагадаємо, у Запоріжжі продовжують ліквідовувати наслідки атак, які відбулись 22 та 28 березня.  Звернення мешканців постраждалих будинків надходили протягом декількох днів після цього.