Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Став відомий стан постраждалої журналістки від ракетного удару по Запоріжжю

Став відомий стан постраждалої журналістки від ракетного удару по Запоріжжю

Став відомий стан постраждалої журналістки від ракетного удару по Запоріжжю

Фото: Детектор Медіа

Внаслідок російської атаки по Запоріжжю 5 квітня постраждала журналістка агенції “Укрінформ” Ольга Звонарьова. Вона отримала важке поранення в ногу, яку терміново прооперували. Зараз стан журналістки стабільний, з позитивною динамікою. Скарг майже немає.

Про це розповів завідувач відділення інтенсивної терапії №1 в запорізькій лікарні Андрій Овчаренко у коментарі Детектор Медіа.

Медик прогнозує, що Ольга Звонарьова зможе повернутися до роботи приблизно за два місяці. «Намагаємося, щоб це було якомога швидше», — сказав Овчаренко.

«Є уламок у шлунку. Але сказали, що діставати його поки не треба. Уламки з ноги та руки дістали. Кістка перебита на стегні, там стоїть апарат Ілізарова і пластина», — розповіла про свій стан сама журналістка.

Про перші хвилини удару вона розповідає таке:

«Після перших трьох вибухів, коли працювали на місці, туди з’їжджалися ДСНС, поліція була на місці. Всі почули четверту ракету, почали бігти. Але вона настільки швидко прилетіла, що я впала біля автівки, яка стояла поруч. Впала на бік. Той бік, на якому лежала, непошкоджений, а зверху — посічений. Бачила, що у автівках потріскалося скло, витікав бензин. Дякую колегам, медикам, які були поруч. Вони дуже швидко зорієнтувалися, наклали турнікети, викликали швидку. Знаю, що було поранення в колежанки. Але дякуючи тому, що на місці були люди, вдалося уникнути загиблих на тій локації, де ми були», — сказала Ольга Звонарьова.

Як писав раніше Inform.zp.ua, журналістка Ольга Звонарьова отримала поранення внаслідок ворожого обстрілу у Запоріжжі. Російська армія вдарила трьома ракетами по Запоріжжю, а коли на місце приїхали медики, рятувальники та журналісти – вдарили ще двома ракетами по ним.