Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Запорізька область готує місцеву владу до деокупації територій

Запорізька область готує місцеву владу до деокупації територій

Запорізька область готує місцеву владу до деокупації територій

Навчання для співробітників місцевих органів влади Запорізької області

130 співробітників місцевих органів влади Запорізької області пройшли навчання з просторового планування, картографування та стратегії відновлення за підтримки американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Про це повідомили організатори тренінгів.

«Ми спираємося на той невеликий досвід, який мають деокуповані територіальні громади в Харківській області, в Сумській, Чернігівській і частина в Київській області», — зазначає голова центру якості місцевого самоврядування Валентина Полтавець.

Навчання допоможе представникам громад чітко реагувати та надавати підтримку громадянам, які постраждали від війни, а також розробити чіткий план відновлення міст та сіл після їх звільнення.

Детальніше про навчання дивіться у відео:


Нагадаємо, росіяни посилюють мобілізацію в окупованих містах Запорізької області. У мобілізаційні списки вносять лікарів, освітян, працівників комунальних підприємств. Також в ці списки потрапляють і підлітки з 17 років.