Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Росіяни посилюють мобілізацію в окупованих містах Запорізької області

Росіяни посилюють мобілізацію в окупованих містах Запорізької області

Росіяни посилюють мобілізацію в окупованих містах Запорізької області

Окупанти посилюють мобілізацію

На тимчасово окупованих територіях півдня України, зокрема в окупованих містах Запорізької області, росіяни намагаються мобілізувати якомога більше чоловіків.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За даними підпілля, все більше репресивних заходів росіян спрямовані на пошук чоловіків, яких примусово мобілізують до лав РФ. У мобілізаційні списки вносять лікарів, освітян, працівників комунальних підприємств. Також в ці списки потрапляють і підлітки з 17 років. 

Зокрема для цього в окупованих містах Херсонщини та Запоріжжя розгорнули  нові “військкомати”.

Якщо вас чи ваших рідних мобілізували до російських військ, скористайтесь гарячою лінією для здачі в полон “Хочу жить”. Для отримання інформації, як здатися в полон, російським військовослужбовцям або їхнім рідним і близьким слід телефонувати за цілодобовими номерами: +38 066 580 34 98 та +38 093 119 29 84.

Також детальна інструкція  про те, як здатися в полон, за посиланням.

Та єдиний шанс повернути нормальне життя у ваш населений пункт – це деокупація українських територій. Повідомляйте про пересування ворога, а також розміщення стратегічних об’єктів росіян через Спротив.бот.

Нагадаємо, на війні загинув справжній патріот та мужній воїн Віктор Дикуша. Йому назавжди буде 25 років.