Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Позиційні бої в Запорізькій області: де вони тривають (КАРТА)

Позиційні бої в Запорізькій області: де вони тривають (КАРТА)

Позиційні бої в Запорізькій області: де вони тривають (КАРТА)

Карта: ISW

В західній частині Запорізької області тривають обмежені позиційні бої, але підтверджених змін на лінії фронту зафіксовано не було.

Про це повідомили аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

Українські та російські джерела повідомляли про позиційні бої в районі Роботино, на північний захід від Вербового та Малої Токмачки.

Відомий російський військовий блогер зазначив, що наступальні дії Росії в Запорізькій області “застопорилися” через особливості низинного рельєфу в районі Роботино.

Як писав раніше Inform.zp.ua, Кабінет Міністрів виділив додаткові 5,6 млрд гривень на оборонні споруди в регіонах. Так до Запорізької області з цих коштів піде 1 млрд гривень.