Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » В Запоріжжі відбулося чергове засідання по справі загиблої в “Дубовому гаї” дівчинки

В Запоріжжі відбулося чергове засідання по справі загиблої в “Дубовому гаї” дівчинки

В Запоріжжі відбулося чергове засідання по справі загиблої в “Дубовому гаї” дівчинки

Родина Ждан

У Запоріжжі продовжуються судові засідання по справі загиблої Ані Ждан. В суді заслухали ще одного свідка трагедії в парку “Дубовий гай”. наступне засідання відбудеться 9 квітня.

Про це розповіла адвокатка родини Ждан Ірина Вишнякова.

Трагедія сталася 4 роки тому. На тодішнього директора парку Олега Комаренка і його заступника з технічних питань Геннадія Мишьякова було відкрито 2 кримінальних провадження за різними статтями. Проте судовий процес постійно розтягують. Сьогодні в суді заслухали ще одного свідка.

“Почув галас, обернувся і побачив як лежить дитина з неприроднім положенням рук та ніг, поруч був батько загиблої дівчинки й тримав її голову з неприродньою формою вже. Хочу зазначити, що в момент трагедії ніяких надписів на деревах чи спорудах про небезпеку того, що не можна доторкатися до конструкцій, або залазити на них, або знаходитися поруч, не було. Вже з’явилися на наступний день”, – розповідає пан Дмитро.

Натомість адвокати родини Ждан вже закінчують досліджувати докази сторони обвинувачення, після цього будуть розглядати сторону захисту. Наступне засідання назначене на 9 квітня, в залі має виступити ще один свідок.


Нагадаємо, що недбалість керівного складу центрального міського парку відпочинку у місті Запоріжжі “Дубовий Гай”, коли померла дівчинка у березні 2020 року, не може доказати батько Олександр Ждан.