Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Підприємець з Бердянську допомагав окупантам виготовляти “зуби дракона”

Підприємець з Бердянську допомагав окупантам виготовляти “зуби дракона”

Підприємець з Бердянську допомагав окупантам виготовляти “зуби дракона”

Зуби дракона. Фото: Міноборони

Правоохоронці затримали власника підприємства в Бердянську. Він постачав будівельні матеріали окупантам для виготовлення “зубів дракона”.

Про це повідомила Служба безпеки України.

У Києві затримали підприємця з Бердянську, який допомагав окупантам будувати укріплення. Слідство встановило, що колаборант постачав російським компаніям пісок, щебінь та цемент для виготовлення “зубів дракона”.

Колаборант з Бердянську допомагав окупантам виготовляти "зуби дракона"
Фото: СБУ

Згодом чоловік виїхав до Києва, звідки продовжив керувати незаконним бізнесом в Запорізькій області. У помешканні фігуранта правоохоронці виявили документи пов’язані з його “бізнесом”.

Чоловік наразі перебуває під вартою, йому повідомили про підозру за ч. 4 ст. 111-1 ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі від 3-5 років.


Як ми писали раніше, на Запоріжжі діяла злочинна організація під кураторством «вора в законі». 27 березня поліція затримали організатора та чотирьох учасників угруповання.