Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Злочинців під кураторством «вора в законі» викрили в Запоріжжі: подробиці

Злочинців під кураторством «вора в законі» викрили в Запоріжжі: подробиці

Злочинців під кураторством «вора в законі» викрили в Запоріжжі: подробиці

На Запоріжжі діяла злочинна організація під кураторством «вора в законі». 27 березня поліція затримали організатора та чотирьох учасників угруповання.

Про це повідомили в Нацполіції.

Злочинці вивчали розпорядок дня потерпілих та членів родини, робили розвідку місцевості, обстежували територію на наявність камер, охоронної сигналізації, вивчали замки, стежили за домівками та своїми майбутніми жертвами. В злочинах вони використовували маски або балаклави, перчатки, радіостанції для комунікації між собою. Також зловмисники використовували гумові маски для маскування обличчя.

Поліцейські виявили, що фігуранти причетні до вчинення п’яти крадіжок з помешкань громадян на майже 4 млн грн та двох фактів вимагання – понад 330 тис. грн.