Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Як виглядає зруйнований окупантами міст в Гуляйполі (ФОТО)

Як виглядає зруйнований окупантами міст в Гуляйполі (ФОТО)

Як виглядає зруйнований окупантами міст в Гуляйполі (ФОТО)

Фото: російські медіа

Окупанти нанесли удар керованою авіабомбою по Гуляйполю. Влучання зруйнувало міст, яким цивільні мешканці діставалися лікарні.

Про це повідомив голова Гуляйпільської громади Сергій Ярмак для “Суспільного”.

Вчора, 31 березня, удар КАБу по Гуляйполю зруйнував міст, яким місцеві мешканці діставалися лікарні, ринку та “Пункту незламності”. Наразі місцева влада вирішує питання та шукає альтернативні шляхи для пересування громадян.

Міст у Гуляйполі зруйнований внаслідок авіаудару РФ
Фото: Facebook/ Valentina Filaretova

“Для цивільних — це звісно проблема тепер буде. Дістатися до лікарні або на ринок, чи до Пункту незламності. Але питання вирішується і є деякі шляхи, якими можуть доїхати люди. Але це буде зайвий кілометраж і так далі. Проте сполучення з центром з самим є”, – каже Сергій Ярмак.


Нагадаємо, що залізничну дорогу, яку будують росіяни на тимчасово окупованій території Запорізької області до Криму, Україні буде простіше зруйнувати, ніж Кримський міст.