Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » “Це набагато простіше, ніж питання Кримського мосту”: Буданов про зруйнування залізниці в Запорізькій області

“Це набагато простіше, ніж питання Кримського мосту”: Буданов про зруйнування залізниці в Запорізькій області

“Це набагато простіше, ніж питання Кримського мосту”: Буданов про зруйнування залізниці в Запорізькій області

Проект росіян з будівництва залізниці

Залізничну дорогу, яку будують росіяни на тимчасово окупованій території Запорізької області до Криму, Україні буде простіше зруйнувати, ніж Кримський міст.

Про це заявив керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в ефірі телемарафону у неділю, 31 березня.

Росія більше року будує залізницю, щоб з’єднатися з тимчасово окупованими територіями півдня України. Це будівництво вже майже завершено.

«Це може стати для нас серйозною проблемою, але сподіваюся, що з сухопутними ділянками цієї залізниці ми якось впораємося, у цьому в усіх є досвід. Це набагато простіше, ніж питання Кримського мосту», — сказав Буданов.

Як писав раніше Inform.zp.ua, залізничну гілку планують простягнути так званим “сухопутним коридором” від Ростова-на-Дону на півдні Росії через тимчасово окуповані території України до анексованого Криму. За словами лідера Кремля Путіна, нова лінія покликана забезпечити дублювання керченського мосту.