Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Намагалися зайти в Роботине: російським військовим дали 15 років тюрми

Намагалися зайти в Роботине: російським військовим дали 15 років тюрми

Намагалися зайти в Роботине: російським військовим дали 15 років тюрми

Ілюстративне фото

Двох військових російської армії засудили до 15 років позбавлення волі, за спробу прорвати оборону Роботиного. Фігурантами виявилися мешканці тимчасово окупованих територій України.

Про це повідомила Служба безпеки України.

Двох російських бойовиків взяли в полон біля Роботиного. Після цього відносно затриманих було слідство, яке встановило, що вони мешканці тимчасово окупованих територій України.

Засуджені є мешканцями тимчасово окупованого Криму. До лав російської армії вони вступили восени 2022 року. Спочатку фігуранти будували блокпости та укріплення в Бердянську. А згодом колаборантів відправили на штурм біля Роботиного.

Обох бойовиків засудили до 15 років позбавлення волі за п’ятьма статтями.


Як ми писали раніше, у Запоріжжі директор комунального підприємства закуповував будівельні матеріали для ліквідації наслідків обстрілу за завищеною ціною. Підозрюваний перебуває під домашнім арештом.