Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » У Запоріжжі будуть судити директора комунального підприємства, який наживався на прильотах

У Запоріжжі будуть судити директора комунального підприємства, який наживався на прильотах

У Запоріжжі будуть судити директора комунального підприємства, який наживався на прильотах

Ілюстративне фото

У Запоріжжі директор комунального підприємства закуповував будівельні матеріали для ліквідації наслідків обстрілу за завищеною ціною. Підозрюваний перебуває під домашнім арештом.

Про це повідомляє Запорізька обласна прокуратура.

У серпі 2022 року комунальному підприємству Запоріжжя доручили закупити будівельні матеріали для ліквідації наслідків обстрілів. На цю процедуру з місцевого бюджету виділили понад 6 млн грн. Директор КП купив товар за завищеною ціною.

Його вчинок приніс збитки міському бюджету на 800 тисяч гривень. Посадовцю повідомили про підозру за ч. 5 ст. 191 ККУ (Розтрата чужого майна в особливо великому розмірі). Наразі підозрюваний перебуває під домашнім арештом.


Раніше ми писали, що у Запоріжжі виявили групу осіб, які після повномасштбного вторгнення виїхали за кордон та почали там продавати наркотичні речовини. Вони створили свою мережу, яка з України доставляла незаконний “товар” до країн ЄС.