Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Іван Федоров розповів, як будують захисні споруди в Запорізькій області

Іван Федоров розповів, як будують захисні споруди в Запорізькій області

Іван Федоров розповів, як будують захисні споруди в Запорізькій області

Укриття. Фото: Міноборони

На Запорізькому напрямку фортифікації будують в три зміни. Проте будівельникам доводиться зважати на безпекову ситуацію, адже окупанти продовжують обстрілювати регіон.

Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.

На будівництво фортифікаційних споруд в Запорізькій області держава виділила 1,3 млрд гривень. Укріплення продовжують будувати кожен день в три зміни. До будівництва залучили як військових, так і цивільних інженерів.

“Підрядники виконують роботи в графіку, доведеному Головнокомандуючим – Президентом України Володимиром Зеленським, та під пильним контролем Міноборони”, – йдеться в повідомлені.

На думку Івана Федорова, окупантам не подобаються темпи будівництва оборонних споруд, тому вони продовжують обстрілювати Запорізький регіон. А будівельникам доводиться призупиняти роботи через безпекову ситуацію.


Нагадаємо, що на Запорізькому напрямку продовжується будівництво захисних споруд. Фортифікації будуються для захисту як військових, так і техніки.