Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » Іван Федоров розповів, як організовано рух транспорту через ДніпроГЕС

Іван Федоров розповів, як організовано рух транспорту через ДніпроГЕС

Іван Федоров розповів, як організовано рух транспорту через ДніпроГЕС

Фото: Офіс Генерального прокурора

Рух транспорту у Запоріжжі через греблю ДніпроГЕС продовжують відновлювати. У четвер, 28 березня, буде змінена схема руху транспорту через мости.

Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров в етері телемарафону.

“У Запоріжжі у четвер змінять схему руху з одного берега на інший через мостові переправи, щоб покращити ще ситуацію і зробити так, щоб мешканці не стояли у заторах, попри те, що ворог зруйнував половину ДніпроГЕС”, – каже Іван Федоров.

Натомість фахівці продовжують відновлювати другу частину дороги на греблі ДніпроГЕС. За словами очільника ЗОВА, трафік і з’єднання лівого та правого берега – це критичне значення для міста Запоріжжя, а також для транзитного транспорту.


Нагадаємо, у Запоріжжі ще 22 березня частково відновили рух транспорту греблею ДніпроГЕС. Фахівці наразі розглядають різні варіанти повного відновлення дорожнього руху.