Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Міськрада виділила кошти на “Повітряну армію Запоріжжя” та оборону військовим

Міськрада виділила кошти на “Повітряну армію Запоріжжя” та оборону військовим

Міськрада виділила кошти на “Повітряну армію Запоріжжя” та оборону військовим

ЗСУ

З міського бюджету виділили 150 мільйонів гривень для забезпечення військових на Запорізькому напрямку та 50 мільйонів гривень на оборону міста.

Про це повідомляє пресслужба Запорізької міської ради.

Місто виділило Запорізькій обласній державній адміністрації 150 мільйонів гривень для допомоги і забезпечення потреб частин та підрозділів Сил безпеки та оборони України.

На міську програму «Повітряна армія Запоріжжя» заклали 50 мільйонів гривень. Половину з цих коштів спрямували на придбання понад 1300 дронів для 12 військових частин за їх заявками.

Як писав раніше Inform.zp.ua, на позачерговій сесії міської ради 22 березня депутати прийняли рішення про передачу функцій замовника з будівництва укриттів. Таким чином, у Запоріжжі додатково створять дві підземні школи.