Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Запорізька АЕС знову залишалася на одній лінії живлення через обстріли, – Міненерго

Запорізька АЕС знову залишалася на одній лінії живлення через обстріли, – Міненерго

Запорізька АЕС знову залишалася на одній лінії живлення через обстріли, – Міненерго

ЗАЕС. Ілюстративне фото

Окупаційні війська минулої ночі обстрілами знову пошкодили лінію, що живить Запорізьку АЕС. З роботи була виведена додаткова схема живлення станції. На ранок роботу лінії відновили.

Про це повідомляє Міністерство енергетики.

Це вже вдруге за добу Запорізька АЕС лишалася на одній лінії живлення.

“Станом на ранок роботу лінії відновлено. Живлення потреб ЗАЕС здійснюється у повному обсязі”, – зазначили в міністерстві.

Нагадаємо, після масштабного обстрілу 22 березня було знеструмлено лінію 750 кВ, яка живить ЗАЕС. Станція кілька годин до відновлення була за крок до блекауту, залишаючись на одній лінії живлення.