Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Загрози прориву ДніпроГЕС немає: заява Укргідроенерго

Загрози прориву ДніпроГЕС немає: заява Укргідроенерго

Загрози прориву ДніпроГЕС немає: заява Укргідроенерго

ДніпроГЕС

Сьогодні, 22 березня, окупанти спробували повторити на ДніпроГЕС сценарій Каховської ГЕС. Проте загрози прориву немає, гребля стоїть.

Про це повідомили в заяві Укргідроенерго.

“На жаль, влучання є і по найбільшій ГЕС України – ДніпроГЕС у Запоріжжі. Нелюди не заспокоїлись, зруйнувавши Каховську ГЕС, і тепер намагаються створити нову екологічну катастрофу, цинічно вдаривши по гідроспорудах ДніпроГЕС та плотині”, – йдеться в повідомленні.

Наразі на греблі триває пожежа, там працюють дзвичайні служби та енергетики. Ситуація, за словами Укргідроенерго, контрольована.


Нагадаємо, що всю актуальну інформацію про удар по ДніпроГЕС зібрано в матеріалі Inform.zp.ua.