Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Тепло та хмарно: яка погода буде 22 березня в Запоріжжі

Тепло та хмарно: яка погода буде 22 березня в Запоріжжі

Тепло та хмарно: яка погода буде 22 березня в Запоріжжі

Ілюстративне фото

У Запоріжжі сьогодні, 22 березня, буде тепла та хмарна погода. Парасольки можна не брати, адже синоптики не прогнозують опадів.

Таку інформацію оприлюднив Sinoptik.ua.

Температура повітря зранку досягне +5 градусів. Пізніше вдень потеплішає до +9. Вечір п’ятниці в Запоріжжі також порадує теплом, температура повітря буде близько 8 градусів тепла.

Погода в Запоріжжі 22 березня
Скріншот: Sinoptik.ua

Опадів протягом 22 березня синоптики не прогнозують. Проте хмари будуть на небі цілий день.


Раніше ми писали, що будинок культури в Оріхові майже повністю зруйнований від російських обстрілів. Поліцейським вдалося врятувати в руїнах портрет Тараса Шевченка.