Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Виплати дітям загиблих запорізьких військових-добровольців збільшили: подробиці

Виплати дітям загиблих запорізьких військових-добровольців збільшили: подробиці

Виплати дітям загиблих запорізьких військових-добровольців збільшили: подробиці

Сегодня в Украине отмечается праздник День украинских добровольцев

Уряд збільшив розмір грошової допомоги дітям, чиї батьки добровольцями пішли на війну та загинули. Збільшені виплати будуть нараховуватися з 1 квітня.

Про це повідомляє Кабмін.

Розмір виплат на одну дитину підвищать із 2361 гривні до 7800 гривень і до 6100 гривень на кожного неповнолітнього, якщо в сім’ї є двоє та більше дітей.

Таким чином Уряд врегулював питання виплат соцдопомоги дітям добровольців, яким встановлено статус членів сім’ї загиблих Захисників і Захисниць України згідно із Законом «Про статус ветеранів війни та гарантії їх соціального захисту».

Як писав раніше Inform.zp.ua, внутрішньо переміщені особи, яким продовжили виплати автоматично з 1 березня, отримають кошти найближчим часом. Виплати відбуватимуться двічі на місяць.