Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Поліція показала наслідки ударів по Запорізькій області (ФОТО)

Поліція показала наслідки ударів по Запорізькій області (ФОТО)

Поліція показала наслідки ударів по Запорізькій області (ФОТО)

Фото: Нацполіція Запорізької області

За минулу добу росіяни нанесли 253 удари по Запорізькій області. Внаслідок артилерійського обстрілу загинула жінка.

Про це повідомляє Нацполіція Запорізької області.

Окупанти атакували Запоріжжя безпілотниками та артилерію. Під російським вогнем опинилися Гуляйполе, Новодарівка, Чарівне, Мала Токмачка, Роботине та інші населені пункти.

Більше 16 об’єктів інфраструктури постраждали від атак. В селі Долинка загинула жінка, яка перебувала в момент удару на своєму подвір’ї.

Поліція показала наслідки ударів по Запорізькій області
Фото: Нацполіція Запорізької області

Правоохоронці задокументували наслідки російських обстрілів.


Нагадаємо, вранці 15 березня армія РФ вдарила з артилерії у село Долинка Пологівського району Запорізької області. Уламки російського снаряду поранили мирну мешканку, яка знаходилась на подвір’ї власного будинку.