Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Атака на Запорізьку область: загинула жінка

Атака на Запорізьку область: загинула жінка

Атака на Запорізьку область: загинула жінка

Фото: Юрій Малашко ЗОВА

Вранці 15 березня армія РФ вдарила з артилерії у село Долинка Пологівського району Запорізької області. Уламки російського снаряду поранили мирну мешканку, яка знаходилась на подвір’ї власного будинку. Від отриманих травм 76-річна жінка загинула на місці.

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

За минулу добу військовослужбовці РФ нанесли 1 авіаційний удар по селу Малинівка, здійснили 3 РСЗВ-обстріли Новодарівки та Темирівки, а також атакували 63 безпілотниками Новоданилівку, Гуляйполе, Новодарівку, Малинівку, Роботине та Малу Токмачку.

207 артударів завдано по території Гуляйполя, Роботиного, Новодарівки, Малинівки, Малої Токмачки, Новоданилівки, Темирівки та Омельника.

Надійшло 18 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури.

Нагадаємо, на Запорізькому напрямку українські «боги війни» показали процес вибиття росіян із захоплених ними позицій. Українські військові ліквідували окупантів.