Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти можуть готувати теракти на виборчих дільницях Запорізької області

Окупанти можуть готувати теракти на виборчих дільницях Запорізької області

Окупанти можуть готувати теракти на виборчих дільницях Запорізької області

Псевдовибори. Ілюстративне фото

Активісти “Жовтої Стрічки” вважають, що окупанти можуть готувати теракти на виборчих дільниця на тимчасово окупованих територіях. Жителів ТОТ закликають залишатися вдома.

Про це Рух спротиву “Жовта Стрічка” повідомив у Telegram-каналі.

На думку активістів, 15-17 березня під час псевдовиборів на окупованих територіях може бути небезпечно.

“рашисти планують теракти та провокації з жертвами серед цивільного населення на виборчих дільницях тимчасово окупованої території України. Звинуватити в них традиційно планують Збройні Сили України”, – йдеться в повідомленні.

Активісти закликають українців залишатися вдома та не підходити до виборчих дільниць.

Також рух опору створив карту місць, куди краще не наближатися. Серед них є й виборчі дільниці в Запорізькій області. В боті “Бойкот.Боті” мешканці ТОТ можуть знайти рекомендації від активістів під час проведення російських псевдовиборів.


Раніше ми писали, на тимчасово окупованих територіях партизани вже почали ліквідовувати причетних до псевдовиборів президента рф. Представники українського спротиву наголошують, що результати їх роботи побачать усі.