Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » “Результати побачать усі”: партизани звернулись до організаторів псевдовиборів на ТОТ

“Результати побачать усі”: партизани звернулись до організаторів псевдовиборів на ТОТ

“Результати побачать усі”: партизани звернулись до організаторів псевдовиборів на ТОТ

Псевдовибори. Ілюстративне фото

На тимчасово окупованих територіях партизани вже почали ліквідовувати причетних до псевдовиборів президента рф. Представники українського спротиву наголошують, що результати їх роботи побачать усі.

Про це повідомив військовий рух українців і кримських татар “АТЕШ”.

“Нам стало відомо, що вже відбувається ліквідація виконавців і організаторів путінських виборів, і цей процес триватиме надалі”, – йдеться в повідомленні.

Партизани не будуть розголошувати імен проте звернулись до причетних до псевдовиборів:

“Ми не називатимемо імен, але повірте, результати побачать усі. Ще є шанс уберегти себе. Якщо ви безпосередній організатор (виконавець) “виборів” на окупованих українських територіях, пишіть нам”.

“АТЕШ” називає таке рішення “порятунком і можливістю спокутувати провину перед співвітчизниками”.


Як ми писали раніше, в окупованому Мелітополі у Запорізькій області українські партизани висадили в повітря авто з російськими окупантами.