Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » “Лише нові технології наближають перемогу”: військові звернулися до запорізьких інженерів

“Лише нові технології наближають перемогу”: військові звернулися до запорізьких інженерів

“Лише нові технології наближають перемогу”: військові звернулися до запорізьких інженерів

Віктор Хоменко. Фото: Inform.zp.ua

Українські військові називають ситуацію на фронті критичною через нестачу озброєння. Бійці звертаються до запорізьких інженерів із проханням долучитися до розробки сучасних безпілотників.

Про це розповів заступник командира батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів 92 ОШБр Віктор Хоменко під час брифінгу.

“Ситуація на фронті критична. Якщо ми не будемо змінюватися, то вона буде тільки погіршуватися. Ми можемо виграти війну виключно технологіями. Місто Запоріжжя – це місто, де дуже багато інженерів. А у нас є велика потреба в інженерах. Тобто підготувати , скласти та запрограмувати ударний дрон – це інженерна робота”, – каже Віктор Хоменко.

За словами молодшого лейтенанта Хоменка, наразі українським військовим на фронті не вистачає озброєння. Проте безпілотники можуть збалансувати ситуацію. Тільки за місяць дрони 92 ОШБр знищили 90 одиниць російської броньованої техніки.


Раніше ми писали, що запоріжці, які пішли чи збираються піти служити до лав армії за контрактом, можуть заробляти від 20 тис грн до 100 тис грн, це стосується як чоловіків, так і жінок.