Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Мелітополі окупанти нібито знайшли “препарати для хімічної зброї”

У Мелітополі окупанти нібито знайшли “препарати для хімічної зброї”

У Мелітополі окупанти нібито знайшли “препарати для хімічної зброї”

Окупанти. Ілюстративне фото

У тимчасово окупованому Мелітополі росіяни зняли відео, де нібито знайшли “препарати для хімічної зброї”. У антиросійській діяльності вони звинуватили трьох місцевих мешканців.

Про це повідомляє очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.

“Аби демонструвати кремлю видимість своєї “роботи” на ТОТ, ефесбешники продовжують знімати пропагандистські ролики за методичками. Цього разу “розшукали” у Мелітополі “препарати для хімічної зброї”, – пише очільник ЗОВА.

У зв’язку із СБУ росіяни звинуватили трьох місцевих мешканців. Місцевим також приписали зв’язок із Сполученими Штатами, бо виявлені препарати нібито “вироблені у США”.


Нагадаємо, що депутатка Запорізької обласної ради від “Слуги народу” Людмила Желєва взяла участь в аграрній виставці в Дубаї. Там вона представила мелітопольстке підприємство як учасника від росії.