Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі та області відбудуться антитерористичні навчання

У Запоріжжі та області відбудуться антитерористичні навчання

У Запоріжжі та області відбудуться антитерористичні навчання

СБУ

У Запоріжжі та громадах Запорізької області проведуть антитерористичні навчання. Їх головна мета – відпрацювати заходи для виявлення ворожих угрупувань та інших підозрілих осіб. 

Про це розповів на брифінгу голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Рішення про проведення навчань ухвалили  на засіданні  Ради оборони Запорізької області. 

Голова ОДА нагадав, що відповідно до Закону «Про правовий режим воєнного стану» громадяни повинні завжди мати при собі документи, які посвідчують особу.

Документи можуть перевіряти як на блокпостах на дорогах регіону, так і піші мобільні патрулі у місті та громадах.  

Підозрілих осіб будуть доставляти у фільтраційні пункти для додаткової перевірки. Подібні заходи вже проводилися в інших містах, зокрема в Києві.

Нагадаємо, у Запоріжжі будуть значно посилені заходи безпеки, включаючи перевірки документів місцевих жителів та особливу увагу буде надано до переселенців.