Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » В Офісі президента розповіли, хто будує фортифікаційні споруди у Запорізькій області

В Офісі президента розповіли, хто будує фортифікаційні споруди у Запорізькій області

В Офісі президента розповіли, хто будує фортифікаційні споруди у Запорізькій області

Фото: Олексій Кулеба/Facebook

У прифронтовій Запорізькій области тривають роботи з будівництва фортифікаційних споруд і збільшення кількості мобільних вогневих груп. В цьому допомагають два регіони України.

Про це повідомив заступник голови ОП Олексій Кулеба.

До будівництва фортицікацій у Запорізькій області залучені представники з Кіровоградської області та Закарпаття.

“Важливо, що до будівництва фортифікаційних споруд залучені усі області України. Бригади з тилових областей допомагають будувати лінію оборони та військові інженерно-технічні споруди, облаштовувати системи загороджень тощо. Кіровоградщина та Закарпаття – допомагають у Запорізькій області. Тернопільщина та Львівщина – у Сумській. Бригади з Івано-Франківської, Полтавської, Черкаської, Хмельницької та Чернівецької областей – будують захист на Донеччині”, – розповів він.

Фото: Олексій Кулеба/Facebook
Фото: Олексій Кулеба/Facebook

Кулеба також додав, що ОП у співпраці з обласними військовими адміністраціями працюють над збільшенням мережі мобільних груп та їх укомплектування для боротьби із “шахедами”.

Як писав раніше Inform.zp.ua, на Запоріжжі планується збільшення фінансування на цивільний захист населення та будівництво фортифікаційних споруд. На ці потреби та підтримку армії хочуть спрямувати не менше 17,5% фінансів.